perjantai 13. toukokuuta 2016

Kiitos Kouvot!

Tuttavani tuntevat minut aika innokkaaksi penkkiurheilijaksi (Voin nähdä huvittuneita ilmeitä sieluni silmin sanavalintani johdosta.). Olen kokenut monia upeita hetkiä sekä urheilijana, penkkiurheilijana ja nyt jo myös Hukkien junnujoukkueen valmentajana. Tämä kokemus, jonka Kouvojen kanssa nyt sain jakaa, menee kyllä sinne aivan kärkipäähän. Niin.. Erilaisia tapahtumia en rupea edes vertailemaan tai arvostamaan toisiinsa nähden, vaan ne kaikki ovat lunastaneet paikkansa siellä kärjessä olemalla omalla tavallaan miulle jotenkin erikoisia. Tämä vuosi on ollut yhtä juhlaa meille penkkiurheilijoille ja viimeksi (Huom! En tietoisesti sano viimeisenä) meitä helli Kouvot taistelemalla Suomen mestaruuden Kouvolaan. Halusin osoittaa jotenkin kiitollisuuteni upeasta työstä ja siitä syntyi seuraava kiitos avoimen kirjeen muodossa:

Me Kuusaan Hukat haluamme kiittää Kouvoja ja Kouvot kannattajat/Fanit ryhmää upeasta ja ikimuistoisesta kaudesta, jonka saimme jakaa teidän kanssa. Tällainen sydämellinen yhteisöllisyys on nykyisin harvinaista ja on todella hienoa. että se päättyy vielä parhaissa mahdollisissa merkeissä eli meidän yhteisissä mestaruusjuhlissa!

Minä, se Kuusaan Hukista isompi, kiitän penkkiurheilijana Kouvoja (Niin.. En missään nimessä halua nimetä ketään erikseen.. Te olitte ennen kaikkea JOUKKUE!! Se erotti teidät muista ja toi mestaruuden!) upeista penkkiurheiluhetkistä, jotka tosin tuppasivat karkaamaan useamman kuin kerran pois penkiltä pelin tunteikkaiden hetkien imaistessa mukaansa. Tuo oli toki tärkeä asia kiitettäväksi ja teki teistä sankareita, mutta vielä suurempi ja tärkeämpi kiitokseni kumpuaa isinä sekä Hukkien junnujoukkueen valmentajana koko Kouvot tiimille. Teidän käytös peleissä, pelien jälkeen, harjoituksissa tai ”siviilissä” on ollut ihailtavaa ja kunnioitettavaa joka ainut kerta. Se miten kohtaatte pikkuiset tai isot fanit kentän reunalla, ”siviilissä” tai harjoituksissa, joihin olen junnu Hukkien kanssa joskus sattunut omien harjoitustemme alkaessa teidän jälkeen, tai miten hienosti hoitelette kentällä, kentän reunalla tai mediassa ”selkään taputtajat tai puukottajat” tekee teistä vielä isompia sankareita ja isompia ihmisinä kuin jo muutenkin olette!! Melko uutena kouvolalaisena kiitän Kouvoja perustana olosta upealle Kouvot kannattajat/Fanit ryhmälle. Ilman teidän upeaa työtä ei olisi niin mahtavaa yhteisöä kuin nyt on. Kouvot Kannattajat/Fanit ryhmäläisiä ja kanssa katsojia kiitän ymmärryksestä, jottette toimittaneet meitä hoitoon kesken kauden ja saimme todistaa teidän kanssanne Suomen mestaruutta sekä siitä sydämellisyydestä, jolla olette meidät joukkoonne ja kavereiksenne hyväksyneet!!

Kuusaan Pikku Hukka kiittää erityisesti Kouvoja hyvästä viihteestä, jota pelit tarjosivat. Lisäksi Pikku Hukalle jäi mieleen opit: ”Aina pitää yrittää loppuun asti täysillä ja taistelusta oman joukkueen eteen on tärkeää.”

Niin.. Kai tämä on hyvä päättää näin:

Me Kuusaan Hukat tunnemme olevamme kouvolalaisia Kouvot-lauman jäseniä, jolla ei ystävistä ikinä tule olemaan pulaa, jos sanomme: ”Kouvot on Suomen mestari 2016 ja me olimme paikalla todistamassa mestaruustaistoja teidän kanssanne!”


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos siulle ajankäytöstäsi :-)

Ystävyyel

Juha