tiistai 10. toukokuuta 2016

Eka duunipäivä

Aamulla pisarat kolistivat ikkunalautaa verhojen takana. Ilmeisesti sääherra oli rummuttanut ikkunalautaa koko yön. Miun olo oli surkea ja yhtä harmaa kuin kelikin. Aamurutiinitkin meinasivat pissiä kintuille sen takia. Sain pojan kuitenkin kouluun. Tulin kotiin kaapittamaan pyykkit ja valmistelin lähtöä susien toimistolle ekaan duunipäivään.Ajoin Kouvolan keskustaan Susien toimiston läheiselle parkkipaikalle ja kävelin toimistolle. Junnupäällikkö oli jo paikalla. Me kartoitettiin pikaisesti tilanne ja kävimme läpi tehtäviäni. Pikaisen palaverin jälkeen aloin saman tien paukuttaa tietoja pelaajakyselylomakkeista Exceliin. Samalla jatkoimme jutustelua työnkuvastani ja valtuuksistani tarkemmin. Meillä oli puhetta seuran logoilla varustetuista työvaatteista, avaimesta toimistolle jne. Kävin välillä lisäämässä aikaa pysäköintikiekkoon ja muuten aivan viime hetkellä ”Parkkipeten” jo kierrellessä autojen välissä. Menin takaisin toimistolle jatkamaan tietojen tallentamista ja kysyin junnupäälliköltä lähellä olevia kiekottomia parkkipaikkoja vastaisuuden varalle.
Lääkäri soitti labratuloksista. Ainut löytynyt tautiin viittaava asia niissä oli keuhkoklamydian vasta-aineet. Tosin lääkäri ei pystynyt sanomaan, oliko se nyt päällä vai aikaisemmin sairastettu. Kun se oli ainut selkeä diagnosoitu vika, niin siihen lääkäri sitten kuitenkin tarttui ja määräsi lääkkeeksi Doximycin kuurin, yskänlääkkeen tabuina sekä entiset tropit. Puhelun jälkeen kävimme vielä junnupäällikön kanssa läpi Susien kotisivujen hallintaa ja sovimme torstaille miun paikalle saapumisajan.
Mie ajelin Kuusaantorin parkkipaikalle. Entinen naapuri oli Kuusaantorin Ärrän edessä. Kävin vaihtamassa muutaman sanan ennen apteekkiin menoa. Apteekissa kaikki meni sujuvasti ja sain lääkkeet ohjeiden kera. Sit pyörähdin hakemaan pojan ip:stä. Ajoimme Kuusankosken Pilailupuoti Pilikselle ostamaan pojalle hattua sekä naamaria koulun vappujuhlia ja esitystä varten. Löysimme pojalle mieleiset ja ajelimme kotia normirutiineille.
Rutiinien tultua hoidettua poika kysyi kaveria seuraksi ja hakemalla kamu se onnistuikin. Pojat pelasivat pari tuntia äkspoksia ja mie käytin ajan hyväksi tekemällä rästissä olevia tietokonetehtäviä ja kirjoittamalla. Veimme pojan kamun pois puoli seitsemäksi kuten oli hakiessa sovittu. Kävimme kotimatkalla kaupalla ostamassa pojalle koulun vappujuhliin limun, pikku purkin sipsiä ja lakupussin.
Kotona mie tein pojan tilauksesta tulista jauhelihakastiketta illalliseksi. Syötyämme mie tiskasin ja poika puuhaili omiaan. Tiskattua mie istahin hetkeksi koneelle ja poika soitti viukkaläksyt. Kun pyykkikone ilmoitteli tulleensa valmiiksi, mie valmistelin suihkun ja kävin viemässä pyykit alas kuivumaan. Poika jäi kattomaan Lakon & Herban poksia. Sen loputtua olivat ohjelmassa pesut, iltatoimet, Aku Ankan luku, Iltarukous ja poika unille. Mie kävin kattoo Mestareiden liigaa herkkujen kanssa. Pelin jälkeen istahdin hetkeksi koneelle ennen unille siirtymistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos siulle ajankäytöstäsi :-)

Ystävyyel

Juha