keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Uuden kouvolalaisen tietopaketti!

Tämän on siulle uusi kouvolalainen, joka mietit kuinka saisit ystäviä helposti uudessa kotikaupungissasi…

1. Ota selville missä sijaitsee Lumon Areena
2. Hommaa itsellesi vapaata keskiviikko 11.05.2016 illasta klo 17.05 alkaen. Mitä pidempi vapaa on sitä parempi!
3. Osta kiireellä liput Lumon Areenan tapahtumaan: Viides finaali Kouvot vs Tampereen Pyrintö.
4. Tutustu seuraavaan sivustoon http://www.kouvot.fi/ ja opettele minimissään sieltä ainakin tämän sivu sisältö mahdollisimman hyvin: http://www.kouvot.fi/miehet_edustus/ykkoskouvot/joukkue/
5. Yritä hommata jostain Kouvot aiheista vaatetusta tai lippu. Tosin Kouvolaiset eivät ole niinkään ulkoiseen kuoreen tuijottajia vaan arvostavat enemmän sisäistä kauneutta ja Kouvoille puhtaasti ja rakkaudella sykkivää sydäntä eli esimerkiksi valkoinen t-paitakin käy aivan hyvin riittäväksi varustukseksi.
6. Saavu paikalle ajoissa! Mitä aikaisemmin olet paikalla, sitä useampaan kerkiät tutustua jo ennen pelin alkua.
7. Paikan päällä muistettavaa: Kaikenlainen Kouvojen kannattaminen taputtamalla, huutamalla, lippuja liehuttamalla tai jopa tanssimalla on enempi kuin suotavaa pelin aikana ja mitä suuremmalla tunteella ja kovemmalla äänellä teet sen, niin sitä useamman tavoitat ystäväksesi nopeaan tahtiin.
8. Erätauolla voit virittellä Kouvot aiheisia keskusteluja esimerkiksi kahvi ja munkki jonossa. Mitä enempi olet omaksunut Kouvot aiheista tietoutta sitä enempi siuta arvostetaan.. Tosin tässä pätee taas se sisäinen Kouvot kauneus.. Rakkaus Kouvoihin on tärkeämpää kuin tietämys Kouvoista! Kyllä sinua opetaan Kouvot tietämyksen guruksi ainakin viikon kestävissä ”pantterin riiputus” juhlissa.
9. Pelin jälkeen ja Kouvojen siis voitettua viidennen ottelun ja Suomen mestaruuden otteluvoitoin 4 – 1 voit alkaa juhlia ainakin yli kolmentuhannen uuden Kouvot kaverisi kanssa Lumon Areenalla. Taas kaikki tunteen osoitukset ovat sallittuja ja jopa suotavia! Aläkä ylläty tai pahastu halauksista, poskisuukoista ja yläläpyistä, vaan muista jakaa niitä ainakin tuplana eteenpäin.
10. Juhlia voit jatkaa Lumon Areenan vihdoin hiljennettyä missä päin Kouvolaa tahansa. Tosin paikalliset ravitsemusliikkeet ja aivan ydinkeskusta ovat varmaan niitä otollisimpia paikkoja hankkia lisää ystäviä. Mitä suuremmalla tunteella juhlit, sitä enempi siulla tulee olemaan ystäviä!!

Juhlien jälkeen olet kouvolalainen Kouvot-lauman jäsen, jolla ei ystävistä ikinä tule olemaan pulaa sanomalla: Kouvot on Suomen mestari!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos siulle ajankäytöstäsi :-)

Ystävyyel

Juha