sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Yhtä pelailua

Poika oli noussut jo ennen kasia. Mie jatkoin vanumista sängyssä puol kymmeneen ja sit miekin pomppasin ylös sängystä. Rupeisin laittamaan aamiaista meille. Kun sain sen katettua pöytään, niin patistin poikaa syömään ja sen jälkeen pakkaamaan säbävermeet. Katselimme aamutoimien yhteydes formuloiten aika-ajoja. Jäämies jäätyi hiukan viimeisessä yrityksessä ja jäi lopulta kolmanneksi, vaikka tarjolla oli paalupaikkakin pitkästä aikaa. No ehken Kimi nappaa sen ensi kerralla.
Aika-ajojen jälkeen olikin jo hoppu Kuusaan urheilutalolle. Kun mokeharkkojen piti alkaa, niin paikalle purjehti lippalakki päässä tumma pilvi, joka rupesi jyrisemään meille. Jostain syystä Kouvolan kaupungin liikuntapalvelujen varauskalenterissa oli taas kerran tuplabuukkaus tiloihin eli Kouvojen junnut oli tulossa yhtä aikaa harjoittelemaan Susien mokeharkkojen kanssa. Pienen alkukarheuden jälkeen löytyi sopu tilojen käytöstä ja kumpikaan porukka ei joutunut evakkoon. Kun mie olin ennenkin käyttänyt namikoita, niin sain kunnian laskea väliverhon tiloja jakamaani. Tunti hujahti poikien harkoissa taas nopeasti. Kurvailimme kaupan kautta kotia.
Poika soitti kaverin pelaamaan äkspoksin kanssaan. Mie pyykkäsin ja kattelin naisten säbäfinaalia läppäristä, kun telkku oli varattu Minen maailman rakentelulle. Pojan kamu lähti pois puoli viisi. Mie rupesin pojan kanssa kattelee Tappara - Hifk peliä. Uunissa valmistui samaan aikaan meille illallinen. Söimme erätauolla Moilasen cocktailpiirakoita, ranskalaisia ja porsaan ulkofileetä. Ku sätis oli tuttuja, niin pyörähin siel heittää juttuu hetken pelin jälkeen. Menimme ysiltä saunaan ja sen jälkeen hoidettiin iltatoimet verkkaiseen tahtiin. Laitoin pojan unille kympin jälkeen ja itse jatkoin iltaa sätin, telkun ja kirjoittamisen parissa yömyöhäiseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos siulle ajankäytöstäsi :-)

Ystävyyel

Juha