torstai 17. maaliskuuta 2016

"psyykkisen ärsykkeen aiheuttama äänihuulten halvaus"

Viimeaikaiset kliiniset kenttätutkimukset ovat osoittaneet jo jonkun aikaa levinneen pahan naisten kommunikointikyvyn lamaannuttavan taudin lähteeksi miehen, joka ei tyydy vain aukomaan suutaan niin kuin kala kuivalla maalla, vaan kykenee ääntelemään oma-aloitteisesti selkeitä ja sisällöltään loogisia sekä jopa järkeviä lauseita.

Kaikkein vaarallisimmat taudinlevittäjät, joita naisten tulisi siis ehdottomasti välttää säilyttääkseen kommunikointikyvyn rippeitä edes, pystyvät jopa vuorovaikutteiseen keskusteluun.

Tautiin ei ole vielä pystytty kehittämään lääkettä tai rokotetta.

Toistaiseksi naisia pyydetään välttämään taudinlevittäjien läheisyyttä tai sille altistuessa käyttämään kuulosuojaimia. Varoalue vaihtelee taudinkantajan äänen kantavuuden mukaan. Se on useita metrejä joka tapauksessa.

Mahdollinen kosketus taudinlähteeseen voi johtaa hallitsemattomaan ketjureaktioon, joka kommunikointikyvyn lisäksi vie kyvyn oman elämän hallintaan. Mahdollisen ihokontaktin jälkeen pikainen ja perusteellinen desinfiointi on välttämätöntä. Hakeudu myös jatkohoitoon välittömästi ammattiauttajalle. Tukea voi hakea myös vertaisryhmistä, joita on perustettu ympäri maailmaa.


Syyllinen tunnustaa syyllisyytensä. Syyllisellä ei ole mitään lisättävää tai puolustuksekseen sanottavaa...

Tietolähde: Hevosmiesten tietotoimisto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos siulle ajankäytöstäsi :-)

Ystävyyel

Juha